Sugar Babe

 

 

STUTTERI RÆDKÆR

Lille Hegnet 10, 9480 Løkken - Mobil 4057 3904 - mail: betina@raedkaer.dk

 

SUGAR BABE

født 2010

RDH fløjhoppe

 

 

Sandro Song

 

Sandro Hit

Loretta

Soliman De Hus

 

Donnerhall

 

Danea

Alhambra

 

 

 

 

 

Welsch Pegeant xx

 

Lauries Crusador xx

Square Note xx

Liza Minelli

 

Werther

 

Wanda

Anja

 

 

 

 

 

ALLES øjesten - Sugar er bare en hest helt i særklasse.

 

Sugar´s far Soliman De Hus blev solgt over Hengstmarket i Verden for intet mindre end 700.000 Euro. Han er i dag uddannet til lille tur.

 

Sugar er en total moderne, langbenet model med det skønneste udtryk. Gangmæssigt har ridningen givet hende meget, og sådan er det bare med Minellis afkom.

 

Sugar var som 2 års med på skuet i Hjallerup, hvor hun opnåede helhedskarakteren 9.

 

Hun blev tilredet som 3 års, men gik total i vækst, og derfor ikke stillet til kåring. Vi havde så regnet med hun som 4 års kunne taget revance, men en mindre skade satte en bremser for det. Så nu må vi bare ride videre og håbe hun forbliver fit til 2015..

 

Sugar Babe indfriede langt om længe forventningerne til hende, og tog med største sikkerhed fløjen ved hendes kåring på Vilhelmsborg - nøjagtig som hendes mor selv gjorde det.

 

Hun fik 800 i gangarter og 7,5 og 8 i ridelighed og 8 8 i kapacitet. Derudover er hun jo bare så flot, og det blev da også honoreret med 8,5 i type, hoved/hals, og stort set 8 i resten og med beskrivelsen: Storrammet, passende ædel, udtryksfuld og feminin hoppe med smidig og rummelig skridt, og rummelig trav med god albuefrihed.