BROGÅRDEN

 

 

STUTTERI RÆDKÆR

Lille Hegnet 10, 9480 Løkken - Mobil 4057 3904 - mail: betina@raedkaer.dk

 

Brogaarden har gennem 4 generationer og 123 år udviklet sig fra en fouragehandel til en moderne virksomhed med korn- og foderstoffer, specialprodukter og artikler til hobbydyr eksempelvis heste, hunde, gnavere og fugle men også eksotiske dyr i ZOO.

 

Vi har Danmarks største og mest erfarne afdeling af ernæringseksperter med vægten på heste og dyr i zoologiske haver. Derfor har vi også bred orientering omkring den nyeste viden af ernæringsmæssig karakter fra forskningscentrer og universiteter verden over.

 

Brogaarden bygger på kvalitetsbevidsthed og fremsynethed. Betydningen af dette understreges af vores tætte samarbejde og den personlige kontakt med nogle af verdens mest anerkendte, videnskabelige forskere indenfor hestefodring.

 

Vi indhenter hele tiden erfaring omkring fodringsbetingede problemer ikke mindst fra udlandet. Samarbejde med relevante fagfolk som smed, dyrlæge, træner, opdrætter, berider men også nogle af de bedste ryttere i Danmark med fokus på individuel fodring har skabt bemærkelsesværdige resultater. Seneste udvikling er fodringsmæssig og praktisk ekspertviden og tæt tilknytning til flere ZOO i Europa. Se i vores zoo sektion for yderligere information.

 

Vi arbejder fortsat efter de gamle principper om størst mulig tilfredsstillelse af kunderne. Dertil kommer salg af varer af indholdsmæssig topkvalitet med mest gunstig effekt og resultatmæssig maksimal ydeevne på baggrund af vores filosofi om "Optimal trivsel ved optimal fodring". Budskabet skal bibringe øget kendskab til og forståelse for dyrenes fodring.

 

Brogaarden har de senere år vundet udbredelse blandt en bredere brugergruppe og også tydeligvis øget sit stampublikum og således arbejdet sig op blandt de absolut førende i foderstofbranchen.

 

Vi har på stutteriet i flere år selv udelukkende brugt Brogårdens Produkter, og kan kun varmt anbefale dem. Har gennem en årrække ligeledes haft forhandling heraf, hvilket aldrig har været det store problem, da glade kunder altid kommer igen.

Desuden taler resultaterne på vores egne heste deres eget sprog, og vi mener, at foderposten indenfor hesteavl er en af de poster, der ikke må spares på.

 

 

Oplysninger om de enkelte produkter kan ses her